Forum

New extension does not show up on the top menu

Hi, I'm looking to create a new extension on Tao 3.2.0 RC2 installed on Windows 10 and it does not show up on the top menu. I have followed instructions from the following links.

  1. https://hub.taotesting.com/articles/how-to-make-a-new-extension-3-3/how-to-make-a-new-extension-in-tao-33 on Windows 10.
  2. https://forge.taotesting.com/projects/tao/wiki/How_to_make_a_new_extension_3_0_v2/34#How-to-make-a-new-extension-3-0-v2

Also unable to access any of the specific urls as suggested in the articles. It results in 'Access denied. Please renew your authentication!' Have included a screenshot.

http://localhost:89/taoQuestionSummary/TaoQuestionSummary/index
http://localhost:89/taoQuestionSummary/TaoQuestionSummary/hello
http://localhost:89/taoQuestionSummary/TaoQuestionSummary/templateExample
http://localhost:89/taoQuestionSummary/Greeter/myName

I have also included the folder structure generated by Tao dev tools along apache error log, although nothing relevant was found that stood out.

Any further direction to help resolve this will be greatly appreciated!

I have seen other questions posted on this regard but with no concrete resolution. Hence, re-posting this question.

Comments

  • Was able to get this to work on Ubuntu server with 3.3 version. It was a breeze. Unsure if the issue previously was with the TAO version or OS. Still have not been able to get extension to work on Windows 10 and Tao 3.1

Sign In or Register to comment.

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience. Cookie Policy Privacy Policy

×