Forum

state error

We were having some trouble with tests loading and as it turned out it was an Internet filter. However after many reinstallations and moving files around, we came back to a new problem.

We get an error in the browser "An error occurred during the test, please content your administrator. Internal server error!" like the image below

In the log we have the following:

[2020-04-29 20:18:03] tao.DEBUG: Invoking oat\taoDelivery\controller\DeliveryServer::initDeliveryExecution by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []
[2020-04-29 20:18:03] tao.DEBUG: init dbal connection to get SchemaMangager {"file":"/var/www/html/tao/generis/common/persistence/sql/pdo/class.Driver.php","line":488} []
[2020-04-29 20:18:03] tao.DEBUG: Invoking oat\taoDelivery\controller\DeliveryServer::runDeliveryExecution by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []
[2020-04-29 20:18:03] tao.DEBUG: init dbal connection to get SchemaMangager {"file":"/var/www/html/tao/generis/common/persistence/sql/pdo/class.Driver.php","line":488} []
[2020-04-29 20:18:03] tao.WARNING: Delivery execution http://select.tlntq.com/first.rdf#i1588191483865182 already in state http://www.tao.lu/Ontologies/TAODelivery.rdf#DeliveryExecutionStatusActive [] []
[2020-04-29 20:18:04] tao.DEBUG: Invoking tao_actions_ClientConfig::config by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []
[2020-04-29 20:18:05] tao.DEBUG: Invoking taoQtiTest_actions_Runner::init by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []
[2020-04-29 20:18:05] tao.DEBUG: init dbal connection to get SchemaMangager {"file":"/var/www/html/tao/generis/common/persistence/sql/pdo/class.Driver.php","line":488} []
[2020-04-29 20:18:05] tao.DEBUG: Invoking oat\taoDelivery\controller\DeliveryServer::index by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []
[2020-04-29 20:18:05] tao.DEBUG: init dbal connection to get SchemaMangager {"file":"/var/www/html/tao/generis/common/persistence/sql/pdo/class.Driver.php","line":488} []
[2020-04-29 20:18:06] tao.DEBUG: Invoking tao_actions_ClientConfig::config by http://select.tlntq.com/first.rdf#i1587937481487123 ["GENERIS","CLEARRFW"] []

Comments

  • What version of TAO did you install and how (command-line, GUI)? What are your web server, DBMS server and PHP version?

    I don't see any error in the provided log. As you have one shown in your web browser, please check in the 'Network' tab of the web inspector of your web browser.

  • I solved the problem. As it turns out, I added my language twice. It had to delete the duplicate from the db. Of course I made a backup. Pleaae be careful if you choose my advice. Manually editing any db is a very risky endeavor.

Sign In or Register to comment.

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience. Cookie Policy Privacy Policy

×